Gratis patroon om in een mum van tijd een mooie roos te haken met een eenvoudig leesbaar patroon gemaakt met een nieuw leesbaar ontwerp tool

Gratis patroon om in een mum van tijd een mooie roos te haken met een eenvoudig leesbaar patroon gemaakt met een nieuw leesbaar ontwerp tool

30/01/2020 0 Door greet

Gratis patroon om een roosje te haken.

Ik deel een gratis patroon om een eenvoudig ​​roosje te haken, het is het roosje dat je in mijn logo ziet! Ik deel het omdat ik echt van dit roosje hou en het zo makkelijk te maken is!

Is er echt behoefte aan zo’n tool?

Dit patroon is getekend in een nieuwe tool die ik aan het ontwikkelen ben, zodat patronen door iedereen kunnen gelezen worden. Dit patroon is absoluut een goede keuze om mee te starten.

Ik hoop dat patronen gemaakt met de nieuwe tool heel gemakkelijk zullen te begrijpen zijn, dat is het belangrijkste doel!

Is er echt behoefte aan zo’n tool? Zeer zeker! Soms hoor en zie ik op sociale media dat patronen moeilijk te begrijpen zijn, vooral als het in een vreemde taal is geschreven. Het is zo jammer dat mensen die iets willen haken dit niet kunnen doen vanwege dit taalprobleem.

Bestaande symbolen van gebruikte steken die bekend zijn over de hele wereld worden niet weggegooid, zeer zeker niet, ze worden zelfs gebruikt in de nieuwe tool! Er worden alleen extra’s aan de tool toegevoegd die het geschreven patroon overbodig maken.

Hopelijk kan ik je nu al overtuigen van het voordeel met dit patroon!

Eerste voorbeeld van een patroon gemaakt met de tool

Op de onderstaande afbeelding ziet u het ontwerp van de kleine roos uitgewerkt in de nieuwe tool. Een legende is toegevoegd met de gekende symbolen voor de verschillende steken!

Patroon van een gehaakt roosje

Ik hoop dat de afbeelding zo eenvoudig is dat het geen uitleg meer hoeft, maar om volledig te zijn, de volledig uitleg van het patroon:

Begin met 78 lossen, keer daarna je ketting en haak twee lossen als het begin van de nieuwe rij. Haak dan zes stokjes in dezelfde steek. * Haak daarna twee vasten in de twee volgende steken gevolgd door zeven stokjes in dezelfde steek. * Herhaal wat tussen * staat 25 keer.

Het patroon dat met de tool is uitgewerkt, kan complex lijken. Maar de tool zal zeker zijn waarde bewijzen in iets grotere projecten, daar ben ik echt van overtuigd!

In volgende berichten zullen patronen vanaf nu altijd gemaakt worden met deze nieuwe tool, maar ze zullen ook steeds vertaald worden in geschreven taal. Hiermee zal aangetoond worden dat patronen gemaakt met de nieuwe tool vaak beknopter zijn dan die in geschreven taal!

Geef gerust commentaar, wat je goed of minder goed vindt, of aanvullingen, zodat ook aan de hand van tips de tool kan aangepast en uitgebreid worden.

Hoe je de roos afwerkt

Terug naar de kleine roos. Wat te doen met de ketting?

Rol de ketting in verschillende rondjes en trek hem in een goede en mooie vorm. Naai het vervolgens met een tweetal steken aan elkaar en daar verschijnt een mooie roos! Steek een veiligheidsspeld op de achterkant van de roos en krijg een broche waar iedereen jaloers op is!

In volgende video kan je zien hoe de roos afgewerkt wordt.

Good luck!

Please follow and like us: