Handgemaakte zomerse tassen en accessoires kopen in deze webshop

Exclusieve tassen, sleeves, rugzakjes, mandjes and meer

Ik bezit een online shop op etsy, https://handmadeRoseBag.be. Hier toon ik een overzicht van alle producten die te vinden zijn in deze shop.  Zoals je ziet is alles handgemaakt, zoals exclusieve tassen, sleeves rugzakjes, mandjes en nog meer. Wanneer je iets ziet wat je echt leuk vindt, maar de kleur of de maat is net niet wat je wil, aarzel niet om met te contacteren!(greet.roose@gmail.com).

Gehaakte tassen

Ik heb heel veel zomertassen, gewone tassen en boodschappentassen gehaakt. De gebruikte garens zijn katoen, linnen en tencel. Sommige producten worden ook beschreven in mijn blog. 

Gehaakte laptop sleeves

Ik maakte ook laptop sleeves. Deze sleeves zijn stevig, wat zeker nodig is voor je laptop. Ook hier, deze sleeves kan ik in alle maten en kleuren, je kan me steeds om advies vragen. Laptop sleeves  worden uitgebreid besproken op pagina sleeves.

Gehaakt topje

Er is ook een gehaakt zomers topje. Lees hier meer over in summer cotton top om meer te weten waarom en hoe ik het heb gemaakt!

Gehaakte pennenzakjes

Ook pennenzakjes zijn te koop en ook hier kan je volgen in mijn blog over hoe ze gemaakt zijn!

Gehaakte mandjes

En ja, er zijn ook schattige handgemaakte mandjes te koop :

Ook hier een aantal blogs met wat uitleg :.little pink basketlovely fruit basket and making a basket with ribbon.

Gehaakte kleine rugzakjes

En nog is er meer, ook kleine rugzakjes. Deze zijn bijvoorbeeld heel handig als sporttasjes te gebruiken op school. Ook mijn dochter gebruikt ze graag voor haar danslessen!

Zoals ik al verteld heb, sommige van deze tassen en accessoires worden uitvoerig besproken in mijn blog. In de posts wordt dan uitgelegd hoe ze gemaakte werden, de verschillende technieken, soms ook anekdotes errond, de moeite waard om te weten! Je hebt een overzicht van alle post op deze pagina.

De lijst van posts zal natuurlijk groeien en groeien!