About

Niemand is te oud om te leren haken, je kan het altijd, geef het nooit op!

Je kan het!

Als je meer wil weten over ons en over haken, dan ben je op de juiste plaats. We zijn op veel plaatsen aanwezig!

FaceBook

Kom meer te weten over haakprojecten die lopende zijn.

Twitter

Lees tweets van HandmadeRoseBag!!

Etsy

Shop online naar moderne en stijlvolle gehaakte tassen, laptop sleeves en zo veel meer!

Ons verhaal

Leren haken, het is min of meer zoals leren fietsen, eens je het kan, kan je het voor altijd!

learning to bike
  • Save

In het kort waarom deze site tot stand is gekomen

Greet Roose
  • Save

Greet Roose, die aan de grond ligt van HandmadeRoseBag startte haar professionele loopban als analist.  Maar door ernstige gezondheidsklachten kon ze die job niet meer aan. Het nam een aantal jaren in beslag om een nieuwe richting te geven aan haar leven dat kon gecombineerd worden met haar chronische ziekte. Met deze website kan ze haar informatica vaardigheden combineren met het haken.

Ik heb een domein gevonden waar ik nog veel kan thuis leren vanuit mijn zetel, gecombineerd met een van de hobbies die ik nog kan uitoefenen. Ik beteken opnieuw iets in de wereld en ik voel me er goed en gelukkig mee. 

Passie

Haken naar hartelust. Het is een hobby. Niet zomaar een hobby. Het is mijn passie! Als kind vond ik het altijd fijn om iets zelf te maken. Maar toch dacht ik daar niet meer aan! En nu zijn de vlinders er terug. Ik hou ook van tassen in alle soorten en maten, dus waarom er zelf geen maken?  Het werd zo geapprecieerd door familie en vrienden. Zij moedigden me aan om hiermee verder te gaan. Zo kwam het idee om er nog meer te maken en een eigen collectie te starten. Elk stuk is gemaakt met passie en steeds met dezelfde geest : liefde!

 

Doel

Zie, nu ben ik zelfs een eigen blog aan het schrijven zodat ik iedereen kan betoveren over het feit dat handgemaakte stukjes echt heel waardevol zijn en je het haken zelf ook wel eens kan proberen!