Trendy gehaakte oorringen

Trendy gehaakte oorringen

21/06/2019 0 Door greet

Volgende nieuwe stap, maken van trendy gehaakte oorringen!

Mijn nieuwe bestelling is binnen gekomen, zoals op de foto’s te zien is, ringetjes en hangertjes om oorringen te maken! Alles goud gekleurd, ik ben hier wel opgewonden over. Ik kan niet echt wachten om ermee van slag te gaan! Ik neem een nieuwe stap, een nieuwe stap voorwaarts. Vanaf nu ga ik ook trendy gehaakte oorringen maken! Ik heb ontdekt dat dit ook heel mooi kan zijn. En voor mij is het nog maar eens een uitdaging!

Iedere stap is een stap voorwaarts!

Benodigdheden

Ontwerp van trendy gehaakte oorringen

Ze zullen en ze moeten ook adembenemend zijn. Het wordt een uitdaging om oorrignen te ontwerpen die zo mooi zijn als diegene die me geinspereerd hebben op het bord dat ik op pinterest

Er staan heel wat mooie oorringen op dit bord, iedere dag komen er bij!

Toekomstig label HandmadeRose-Earring

En dus zal ik oorringen maken! Eerst haak ik oorringen voor mezelf om ook zelf te dragen, dan voor mijn dochter! Pas als zij ze meer dan mooi vindt, zal ik ze voor iedereen maken. Ik kan er echt niet meer mee wachten om ze te maken en enkele exemplaartjes tentoon te stellen onder het label handmadeRose-Earring!