Mooie en stevige laptop sleeves

Mooie en stevige laptop sleeves

Waar kan je laptop sleeves kopen?

Waar kan je laptop sleeves kopen, die bovendien mooi en heel stevig zijn? Bij HandmadeRoseBag kan je die vinden, sommigen zijn ook gemaakt van ecologisch garen!

Laptops hebben echt mooie en stevige laptop sleeves nodig!

Mooie en stevige laptop sleeves

Laptops hebben stevige laptop sleeves nodig. Sommige kinderen nemen een laptop mee naar school, studenten nemen hen mee in losse tassen. Laptops zijn niet alleen duur, ze hebben ook een emotionele waarde, ze bevatten informatie die je zeker niet kwijt wil. Maar niet alleen kinderen en studenten kunnen stevige hoezen gebruiken. Ook ik voel me beter wanneer mijn laptop stevig weg zit.

Dit zijn allemaal redenen waarom ik laptop sleeves maak met stevig katoenen lint, maar ze zijn niet alleen stevig, … zijn dan ook nog eens heel mooi! Dat is toch beter dan al die zwarte en grijze sleeves?

Ik heb drie prototypes gemaakt van stevige laptop sleeves in verschillende maten en kleuren. Alle variaties zijn te zien in mijn etsy shop, je kan ook andere kleuren en maten bestellen, je kan mij hiervoor steeds contacteren! Stuur een mailtje naar greet.roose@gmail.com en ik zal je graag verder helpen met je keuze!

Ecologische laptop sleeve

Rits van ecologische laptop sleeve
  • Save
Ecologische laptop sleeve

Ik ben ook bezig geweest met een ecologische laptop sleeve, gehaakt met tencel garen. Je kan meer lezen over dit garen in dit artikel. (Nederlandse versie verschijnt later nog)

In deze post, ecological laptop sleeve kom je meer te weten hoe ik deze hoes aan het maken ben.

Een mooie laptop sleeve maken met het zachte tencel is niet zo moeilijk, maar de hoes ook nog eens stevig maken, dat is een paar andere mouwen. De sleeve moet gevoerd worden met stevig materiaal. Zo’n materiaal is voorzien … maar dit materiaal moet ook goed op een goede manier ingenaaid worden. Daar ben ik dus nog even druk mee bezig, ook de post ecological laptop sleeve zal nog verder aangevuld worden!

Een minpuntje : het aangekochte verstevigende materiaal is niet ecologisch is, dus de sleeve wordt niet puur ecologisch… Ik hoop plots op een volledige ecologische oplossing te stoten!