Modern en Stijlvol Haken

Spread the love

Welkom bij HandmadeRoseBag! Ik ben Greet en op deze site deel ik mijn passie voor modern en stijlvol haken met jou.  

Of je nu op zoek bent naar originele handgemaakte en eco-vriendelijke creaties of je bent ook een doe-het-zelf haakwonder op zoek naar originele patronen en how-to’s: je bent hier op de perfecte plaats!

Alles wat je op deze site vindt is 100% ontworpen en handgemaakt met heel veel passie en zorg, door mij. Ik werk enkel met de meest natuurlijke en eco-vriendelijke materialen op de markt. Zo maak ik voor jou leuke, stijlvolle en handige producten: soms een beetje eigenzinnig, altijd duurzaam.

Ik wens je heel veel plezier met alles ontdekken hier! En stuur me gerust een berichtje als je een vraag hebt! x Greet

Of je kan je natuurlijk altijd aanmelden om een nieuwsbrief te ontvangen wanneer iets nieuws te beleven valt!


Blog over mijn twee passies : haken en schrijven

In blog verschijnen soms tips and tricks, of hoe je gehaakte hebbedingetjes attractiever kan maken. Soms schrijf ik ook wel eens over een produkt dat ik in mijn shop aanbied of soms deel ik ook een gratis patroon.

Ik bekommer me ook over het klimaat, de omgeving, zo zal ik dikwijls ook refereren naar dingen die ons kunnen helpen om de natuur opnieuw vooruit te helpen.

Als kind had ik twee hobbies! Nu kan ik deze totaal verschillende werelden met enkel verbinden met deze blog. Ik probeer via mijn blog te schrijven in het teken van het dagelijkse leven met familie, vrienden, etc maar steeds in combinatie met het haken!  


Getuigenissen, in hun originele versie komen ze het meest tot hun recht :

 in mijn etsy shop

 I love this. Amazing correspondence and kindness in going the extra mile. Extremely good quality and sturdy. Love the sewn in name! The best etsy experience I’ve had. Very pleased.

 Heidi loves the original designs

I have to admit, I got a little addicted to Greet’s gorgeous bags! It started with a beautiful bright red sling bag … then I seemed to need one for lots of different occasions . Next will be a sleeve for my mac I think! .


Een aantal interessante links die mij geholpen hebben dit te realiseren

Dit platform kan ik niet meer missen. Klikken op deze link geeft je 1 maand gratis gebruik! Hiermee kan ik op Pinterest makkelijk pins sharen en plannen! Ook Instagram en Facebook zijn voorzien! Ga er gerust eens kijken!


Tot slot een aantal van mijn posts om al eens door te nemen

Laptop sleeve van de kerstman

“Een rode laptop sleeve met een wit boordje, zwarte riem en bruine gesp. Het ultieme kerstvakantie must have!” Een laptop sleeve voor de kerstman Ik vroeg me af of de kerstman ook een laptop had, daarom ben ik het hem gewoon gaan vragen. Hij antwoordde : “Maar natuurlijk heb ik een laptop – Ik ben…

Continue Reading Laptop sleeve van de kerstman

Laptop sleeve : fluweel

Waarom een zachte fluwelen laptop sleeve maken? Zachte fluwelen laptop sleeve : stijlvol, chique and glinsterend Een van de redenen waarom ik dit keer voor fluweel kies, is omdat het heel zacht is, wat ook een goede eigenschap is om een laptop te beschermen, hoewel de laptop sleeve gevoerd zal worden, het blijft zeker zijn…

Continue Reading Laptop sleeve : fluweel

In love with crochet patterns? Join this newsletter and get one of my most popular patterns for free!

xox Greet