Laptop sleeve van de kerstman

Laptop sleeve van de kerstman

09/12/2019 0 Door greet

“Een rode laptop sleeve met een wit boordje, zwarte riem en bruine gesp. Het ultieme kerstvakantie must have!”

Een laptop sleeve voor de kerstman

Ik vroeg me af of de kerstman ook een laptop had, daarom ben ik het hem gewoon gaan vragen. Hij antwoordde : “Maar natuurlijk heb ik een laptop – Ik ben een moderne man hoor!” Ik dacht bij mezelf, dan heeft hij  waarschijnlijk ook een laptop sleeve nodig. “Ho, ho, ho!” , riep hij uit! “Heel graag zou ik er een hebben, en zeker ene die aantoont dat hij van mij is!” En zo bedacht ik hoe ik hem blij kon maken.

En ik had een heel goed ontwerp in mijn hoofd. De kerstman draagt altijd een rode jas en muts, met zwarte en witte accenten. Deze 3 typische kleuren wilde ik zeker ook gebruiken. En dan kwam het idee: waarom niet de buik van de kerstman gebruiken als laptop sleeve? Het idee was er! Ik kon starten met haken.

Ik zocht het katoen dat ik nodig had bijeen en begon! Niets is zo makkelijk als het lijkt, ik moest zeker ook een aantal keren herbeginnen. Het haken van de gesp was het meest kritisch! Dit stukje heb ik heel veel opnieuw gedaan. Het moest gewoon perfect zitten! Opgeven staat niet in mijn woordenboek – en al zeker niet voor de kerstman!

Het eindresultaat

Santa's sleeve in the front

Santa's sleeve with laptop inside

Blij met wat ik gemaakt had, toonde ik de kerstman zijn nieuwe laptop sleeve. “Ho, ho, ho!”, riep de kerstman uit, “Hij is heel, heel maar echt heel heel mooi!”. Hij zei me wel dat hij nog een rits nodig had om zijn notebook nog beter te schermen.

Dat zal ik zeker doen, kerstman.” zei ik. De Kersman zei nog “Dank je wel, Greet, zet er toch een beetje spoed achter he, want het is bijna Kerstmis en ik wil hem zeker meenemen tijdens mijn trip.”

De wens van de kerstman

De kerstman was echt heel blij met de sleeve! Hij voeg me of ik er ook nog voor kon zorgen dat iedereen deze laptop sleeve kon hebben tijdens de kerstweken.

En natuurlijk kan ik hem dit niet weigeren. Op deze 2 manieren kan ik voldoen aan de wens van de kerstman :

Ten eerste, voor mijn haak vrienden, schrijf je in op mijn  nieuwsbrief en ik zal het patroon gratis verdelen als je mij een mailtje stuurt! En aan diegene die houden van mijn haakwerk kan je deze kerstmis laptop sleeve eenvoudig bestellen in mijn online webshop! Gebruik de code SANTA019 en je krijgt 10% korting op  niet alleen de sleeve van de kerstman, maar op alle laptop  sleeves gedurende de kerst  periode. 


Shop now


Newsletter

Please follow and like us: