Handgemaakt roos mandje

Handgemaakt roos mandje

04/06/2019 0 Door greet

Dit handgemaakt roos mandje brengt een frisse look in je kamer . Het is een blikvanger voor om het even welke kamer!

Ik heb vandaag een mandje uitgeprobeerd. Speciaal aan dit handgemaakt roos mandje is de bodem, het is vierkant en geen cirkel. De bodem van dit mandje is ook handgemaakt. De mand is fel roos en het geeft een frisse look aan onze leefruimte!

Het mandje zal ik gebruiken om mijn haaknaalden, mijn leesbril en ander klein gerief in te leggen. Kaartspelletjes kunnen er makkelijk in gelegd worden bijvoorbeeld. Het is een mandje dat voor van alles kan gebruikt worden,

Werkwijze

Het mandje ben ik gestart met een magische loop, na 2 rondjes heb ik het omgevormd naar een vierkant . Hierdoor is het mandje rechter dan de andere vorige mandjes die ik maakte.

Het is een goede tip om wanneer je mandjes maakt te starten met een vierkant!

Na het haken van de bodem, haakte ik verder zoals beschreven in schattige fruitmand, een toer met relief vasten en daarna met de gekozen steek de boord verder gehaakt tot de gewenste hoogte.

Waar is het mandje nog te zien?

Het mandje kan je bestellen in de online shop etsy of neem eerst nog een kijkje op Shop

  • Save
Handgemaakt roos mandje, achtergrond is een closeup van de gebruikte steek.